- اگر میخواهید تمام اطلاعات ذخیرهشده شما در فضای ابری پارسپک پاک شود، میتوانید در پنل مدیریت فضای ابری باکت خود را حذف کنید.
- توجه کنید که با حذف باکت فضای ذخیرهسازی شما بههمراه تمام دادههای آن پاک میشود و نمیتوانید آن را دوباره بازگردانی کنید.
- درصورتیکه اطلاعات مهمی در فضای ابری دارید و میخواهید باکت خود را حذف کنید، حتماً از آنها نسخه بکاپ تهیه کنید، چراکه اطلاعاتتان بهصورت دائمی حذف میشود.
- برای این کار از بخش حذف باکت کلمه «DELETE» را در کادر مربوطه وارد و روی گزینه «حذف باکت» کلیک کنید تا فضای ابری شما بههمراه تمام اطلاعات ذخیرهشده در آن حذف شود.